Kennismaking

Welkom op de foto and art website van Aline van Weert.

Naast mijn werk houd ik me bezig met fotografie, maar wel met een net iets andere kijk op beelden. Een foto is een beeld, een dergelijk beeld kan kunst zijn. Ik kijk anders naar de dingen om me heen, ik zie lijnen, composities, natuurlijke en gemaakte vormen. Deze beelden geven mij inspiratie, in deze beelden kan ik mijn emoties en gevoelens kwijt. Vaak vertaal ik deze in foto and art. Fotografie is voor mij een ontspanning, geeft mij het excuus om in mijn vrije tijd de mooiste plekjes op te zoeken 🙂 Daarnaast is fotografie voelen met je oog en je hart, dat probeer ik over te brengen in mijn foto’s, dat net even anders kijken, het gevoel, de emotie. Het moment vangen, dat ene mooie moment.

Een 12-tal foto’s van mij zijn te zien geweest op het Stoomschip Rotterdam, een geweldig mooie locatie om te exposeren. Ook tijdens een art-fair op het LOC@ en tijdens “Tussen kunst en tuin” in Zwijndrecht, en bij Gallerie Bergarde tijdens de open atelierroute Zwijndrecht waren ook foto’s van mij te zien.

Mijn foto’s tref je ook aan op Flickr, een internationale foto-site. Klik hier om naar mijn Flickr-account te gaan en klik hier om mijn meest interessante foto’s te bekijken.

Just me, Aline - View my most interesting photos on Flickriver

Neem zelf een kijkje op deze website of op Flickr, je zult wellicht ontdekken wat ik bedoel.

Via Facebook zijn ook foto’s van mij te zien, vaak schrijf ik er bij hoe en waar ze gemaakt zijn.

Mocht je belangstellig hebben voor mijn foto and art, neem dan gerust contact met mij op via info@alinevanweert.nl of neem eens een kijkje op Koop mijn werk op dibond, canvas, poster en ingelijst op Werk aan de Muur , daar tref je ook een aantal foto’s van mij aan.

Aline van Weert